Nea Radio Cruise har vært et av de faste "TemaCruisene" arrangert ombord på Color Lines Oslo-Kiel-turer. Både Color Fantasy og Color Magic har de siste 27 åra hatt årlige Nea Radio Cruise. Hvert år med hundrevis av feststemte gjester fra store deler av Trøndelag. Og andre med mer eller mindre solide trønderske aner.

For Nea Radio Cruise har etablert seg som et gedigent sikkerstikk hos rederiet, der Nea Radios engasjerte trønderske band og artister har sørget for en helt spesiell feststemning ombord i skipene.

Bråstopp

Med pandemien ble det imidlertid bråstopp. Grensene stengte, seilingene stoppet, og Color Line måtte innstille seilinger til alle destinasjoner.

Color Line seiler igjen

Nå seiler imidlertid både Color Fantasy og Color Magic fra Oslo til Kiel og tilbake igjen og har du gyldig Corona-pass, kan du også gå i land i Kiel de fire timene båtene ligger til kai.

Men de særegne "TemaCruisene" er det altså satt en foreløpig stopper for. Vi antar derfor at Kielerbrauerei gleder seg til nytt besøk av Nea Radio og Jhohans!

Jhohans er ett av orkestrene som kan loggføre mange turer med Magic og Fantasy mellom Oslo og Kiel i regi av Nea Radio. Foto: Nils Kåre Nesvold

Nea Radio Cruise 2022

- Synd, sier daglig leder Stian Elverum, - men vi forholder oss selvsagt til den aktuelle situasjonen både Color Line, buss- og flyselskapene samt alle vi andre nå må ta hensyn til. Vi hadde faktisk håpet å kunne arrangere et Nea Radio Cruise i november. Musikerne har stått i kø, og vi gleder oss stort til et kjempecuise i 2022 der vi kan velge og vrake på øverste hylle, sier Elverum.

- Vi kommer med mer informasjon så snart vi har aktuelle TemaCruise, skriver Color Line på sine hjemmesider.

www.colorline.no