Dette er en historisk dag for Nea Radio: Den første DAB senderen er satt i drift. Senderen står i Selbu, og har god dekning i store deler av Selbu kommune. Se dekningskart lenger ned.

- Etter et dekningssøk onsdag kveld, må konklusjonen være at senderen dekker godt i store deler av Selbu kommune, og mye lenger enn det dekningskartet vi fikk lagd på forhånd tilsier, sier Lars Samdahl i Samdahls Media Service som er en av mange som har bidratt til at Nea Radio nå har greid digitaliseringsprosessen.

DAB og FM

- Vi sender på de teknologier folk har og benytter, og er glade for å kunne tilby sendinger på samtlige plattformer, sier Stian Elverum i Nea Radio. - Hører du på Nea Radios DAB sendinger i bil velger radioen automatisk den teknologien som gir best signal til enhver tid, Elverum.

De neste senderne som blir satt i drift skal sende fra Einarvola i Røros, Hessdalskjølen i Holtålen, Vassfjellet i Melhus, Tyholttårnet i Trondheim og Forbordsfjellet i Stjørdal.

Gjør et kanalsøk!

For å finne igjen Nea Radio på din DAB radio, gjør du helt enkelt et kanalsøk. Om du trenger hjelp til dette, kan du ta kontakt med oss så skal vi hjelpe deg.

Dekningskart Berg Selbu