Glad og overrasket

Under åpningen av valgboden utenfor Kunnskapssenteret ved St. Olavs Hospital var det mange fremmøtte. Ordføreren var både glad og overrasket over det gode oppmøtet; -Det var folk allerede før det åpnet, sier Ottervik .

Bortgjemt

Det har tidligere vært mulig og stemme ved sykehuset, men det har vært litt bortgjemt. Hun begrunner plasseringen av de nye lokalene slik ; -Det er fordi det er et sentralt sted i byen og vi vil gjøre det enklest mulig for folk og avgi sin stemme.

Foto: Hroar Wold Nordhaug

Lite mystikk

Under intervjuet får Nea Radio invitert seg selv med inn når ordføreren selv skal avgi sin forhåndsstemme. Til tross for at det er hemmelig valg er det lite mystikk rundt Otterviks stemme når hun kommer ut fra selve stemmeavlukket; - jeg har stemt Arbeiderpartiet siden jeg fikk stemmerett, så det var ikke veldig vanskelig. Dette var første gang på lenge hun ikke hadde sitt eget navn på stemmeseddelen, det synes Ottervik er helt greit. Hun gleder seg til å få mere fritid og lover å følge med på hva som skjer politisk i byen, men noen syvende far i huset vil hun ikke være.

Hør intervju med ordføreren i ettermiddagssendinga på Nea Radio i dag.