Politiet i Trøndelag etterforsker en alvorlig voldshendelse etter at en ung mann i slutten av tenårene ble slått ned i Gaubekveita, beliggende mellom Fjordgata og Carl Johans gate, i Trondheim sentrum natt til søndag.

Hendelsen skjedde rundt klokka 04.00 natt til 10. september, skriver politiet i en pressemelding søndag ettermiddag.

Krangel i forkant

Politiet fikk melding fra vitner som hadde observert voldshendelsen.

Mistenkte, som ifølge vitner var sammen med flere andre personer, forlot åstedet etter hendelsen. Fornærmede ble fraktet med ambulanse til St. Olavs hospital, og situasjonen er uavklart.

Klokken 17.16 søndag var det for tidlig å si om selve voldshendelsen var fanget på overvåkingsvideo, skriver Adresseavisen.

Bente Bøklepp, som er politiadvokat i Trøndelag politidistrikt, sier til Adresseavisen at at det skal ha vært en verbal krangel ved Golden Kebab i Carl Johans gate like før voldshendelsen.

Dette er bare noen få meter unna åstedet.

– Vi ønsker kontakt med vitner til den hendelsen og med personene som var involvert i krangelen, sier Bøklepp.

– Alle må ta kontakt

Politiadvokaten sier at de tror gjerningsmannen er en ung mann.

– Ut ifra opplysningene vi har nå, så mener vi det er én gjerningsperson, sier Bøklepp.

Politiet har iverksatt etterforskning og er interessert i informasjon som kan belyse saken.

– Vi ber om at gjerningspersonen og de som var sammen med ham, tar kontakt med politiet. Vi ber alle om å ta kontakt med politiet uavhengig av om de har sett noe.

– Vi må analysere alle bevegelser i området. Vi ser på videoovervåking, og vi har behov for å vite hvem alle er, forklarer Bøklepp.

Politiadvokaten bekrefter at den fornærmede mannen var bevisstløs etter volden. Vedkommende ble fraktet til sykehus. Søndag ettermiddag lå mannen fortsatt på St. Olavs hospital.

Ønsker tips

Politiet ønsker også å komme i kontakt med vitner som var ved åstedet eller andre som kan ha opplysninger som hendelsen. Dette gjelder blant annet en jente som var vitne på åstedet, men som politiet foreløpig ikke har kommet i kontakt med.

Politiet ber gjerningsperson og vitner om å ta kontakt med politiet snarest mulig på tlf. 73 48 94 00 eller via nettadressen tips.politiet.no/trondelag