Skaun Kommune var i går pyntet med flagg for å ta i mot Hans Majestet Kong Harald . Daglig Leder i den ideelle organisasjonen Drive, Jeanette Sørmoen-Børseth og hennes team hadde lagt ned mange timer med planlegging foran det spesielle besøket.

Men på grunn av snøkaos i Oslo ble ikke dagen helt som de hadde planlagt. Slottet så seg i morgentimene dessverre nødt til å utsette besøket.

På tross av dårlig vær og utsatt kongebesøk, så hadde det ingen betydning for ungdommene i Skaun. I Drives lokaler var det uansett god stemning og de kunne mens de ryddet, kose seg med og spise maten de hadde forberedt til kongen; Pølse med Brød og rekesalat.

 Fra venstre: Andrea Løberg-Morken og Jannicke Fremo Lien tok den nedslående nyheten med godt humør. Foto: Hroar Wold Nordhaug

God generalprøve

Det kongelige besøket skyldes at Hans Majestet Kong Harald mangler tre trønderske kommuner på sin liste over kommuner han har besøkt. Så da den ideelle organisasjonen Drive Inviterte til klubbesøk hos deres avdeling i Skaun så fikk de positivt svar.

Også Ordfører i Skaun, Gunn Iversen Stokke var skuffet over at snøværet satte en stopper får det spesielle besøket, men så det positive i at de nå fikk muligheten til å ha en generalprøve før Kong Harald kommer.