- Agrisjå 2017 blir tidenes største. 320 utstillere er påmeldt. Arealet er doblet, men likevel er det fylt helt opp med utstillere klare til å ta imot de mange tusen besøkende med gode messetilbud i dagene 25. til 27. august. Jonas Gahr Støre åpner årets Agrisjå, som er spekket med fagprogram og samtidig full av show, oppvisninger og underholdning, sier messegeneral Ole Theodor Hofstad.

Gjennom et godt samarbeid med landbruksmaskinbransjen og husdyrsektoren er Agrisjå blitt en av landets viktigste faglige arenaer for landbruket. Samtidig har arrangementet en bred publikumsappell. Det bor en bonde i oss alle, og på Agrisjå finner de alle fleste alltids noe av interesse.

Årets messe vil også være et eldorado for den proffesjonelle husdyr-bonden. Innslaget av leverandører innen I-mek er større enn noen gang. Det samme når det gjelder utstillinger og auksjoner innen storfe.

Direkte på Nea Radio

Du kan følge Agrisjå på Nea Radio som har 3-4 reportere og programledere tilstede gjennom hele helga. Vårt sendeskjema blir:

Fredag: 10.00-18.00

Lørdag: Fra kl 09.00

Søndag: Fra kl 09.00

Viktige trafikkmeldinger, reportasjer, god musikk, konkurranser og mye annet spennende får du via radioen. Følg også med på nearadio.no, det meste legges ut også der.

Maskiner

Maskiner i alle farger og størrelser blir til salgs under Agrisjå 2017, og det er all grunn til å tro at omsetningen blir stor også denne gang. Her vil være traktorer i million klassen med sine hundrer av hestekrefter. Men her blir også å finne langt mindre, men like praktiske kjøretøyer. Og felles for dem alle er at de representerer den nyeste og mest moderne teknologi på området.

Maskiner, redskaper og utstyr på Agrisjå 2017 vil nok være mye beregnet på vårt moderne landbruk, men her blir også et godt utbud av maskiner og utstyr innenfor anlegg, entreprenør og alle som av en eller annen grunn finner noe sånt interessant.

Husdyr og 15årsdag for Braut

Landbruksmessa Agrisjå vil som vanlig ha et rikelig innslag av husdyr som publikum setter pris på. Her kan man finne hele spekteret fra kyr, kalver, griser, hester og sau, til kaniner, høns og andre smådyr. For husdyrbrukere vil Agrisjå 2017 også bli en anledning til å møte fagmiljø og medprodusenter. Også denne gang blir det ulike kåringer, auksjoner og mønstringer innenfor storfe.

Bursdagsbarnet Braut feires: Geno ønsker velkommen til stor bursdagsmarkering på Husdyrtunet fredag. Der blir det både kake og sang når NRF-Oksen 10177 Braut feirer 15-årsdagen sin. Oksen har rundt 300 000 avkom nærmere 30 ulike land i verden og har omsatt for 21 millioner kroner. Foto: Amanda Koen

Noe for alle

Også Agrisjå 2017 vil ha et betydelig innslag av husflid og gårdsmat. Interessen er økende for kortreist mat, økologisk mat og småskala produksjon. På Agrisjå 2017 vil publikum møte flere nye og interessante mataktører.

Som vanlig vil det være et yrende liv på messearenaen med aktiviteter og underholdning av forskjellig slag. Også den landbruksfaglige delen av programmet vil være spekket av interessante tema, både for den praktiske bonde, men også for andre interesserte.