- Vi er inne i en ny fase av pandemien, derfor vil kommuneoverlegen og kommunedirektøren ha pressekonferanse i dag klokken 15.00. Temaet blir tiltak og veien videre, skriver Stjørdal kommune i en pressemelding.

Antall nye positive hurtigtester onsdag er 31, og testing pågår sent og tidlig. I tillegg er det meldt om ti positive PCR i dag. Fem av disse var kjent fra positiv hurtigtest tidligere i uka, mens fem hadde ikke et slikt forvarsel.

Det foregår storskala skoletesting, testing av nærkontakter i karantene og mange med forkjølelse. Testing av innreise fra utlandet kommer i tillegg.

De miljøene det er satt i gang testregime på denne uken er knyttet til Aglo videregående skole, Ole Vig vgs, Stokkan Ungdomsskole, Stjørdal voksenopplæring, Halsen skole, og Sandskogan barnehage.

- Med den eskaleringen av smitte vi ser nå, mener jeg vi må vurdere hardere tiltak og jeg kaller inn kriseledelsen til møte i formiddag for å diskutere situasjonen og legge grunnlaget for en ny strategi og eventuelle nye tiltak, sier kommunedirektør Tor Jakob Reitan i en pressemelding som ble sendt ut torsdag formiddag.