Appen Ren Røros Strøm lastes ned via Google Play eller App Store og er gratis å bruke. Det er mye informasjon å hente på appen. Noe av det viktigste er å følge prisutviklingen til enhver tid. Spotprisen er per i dag inkludert merverdiavgift, men uten påslag. Med appen kan kundene sjekke strømforbruket. På appen finner du også nyttige strømsparetips.

Nyttig

Strømmen har vært unormalt dyr det siste året – også i vår region. Det er ventet at strømprisen vil bli høy også framover. Uansett er det viktig å ha kontroll med forbruk og kostnad. Når er det mulig å planlegge hvilke timer det er smartest å sette på vaskemaskinen, ta en lengre dusj eller lade elbilen. Gjennom appen kan brukerne også sjekke sitt eget klimaavtrykk, og sjekke hvordan strømforbruket påvirker klimaet.

Olav Vehusheia, administrerende i Ren Røros og leder i Ren Røros Strøm, er svært glad for at selskapet kan tilby kundene et redskap som gir bedring styring med strømforbruket og strømregningen.

- Vi er opptatt av at kundene våre får hjelp til å redusere strømregningen. Det er ikke så mye vi kan gjøre med prisnivået, men vi kan bidra til at strømmen brukes fornuftig, samtidig som kundene blir mer bevisst over eget forbruk.