– Etter ett års forberedelser er det gledelig endelig å kunne presentere den nye nettsiden, sier martnasgeneral Lillian Sandnes i en pressemelding.

Rørosmartnan hadde behov for å fornye kommunikasjonsplattformen, og omstillingsmidler fra Innovasjon Norge gjorde dette mulig.

– Design- og kommunikasjonsbyrået Form til fjells har utviklet nettsiden, og det har vært et særdeles godt samarbeid gjennom hele prosessen, sier Sandnes videre.

Resultatet er en moderne, funksjonell og fleksibel nettløsning med relevant informasjon.

Om arrangementet

Dette er et viktig ledd i arbeidet med forankring og formidling av Rørosmartnans betydning, sier martnassjef Lillian Sandnes.

– Gjennom god kjennskap til historien skaper vi forståelse for egen samtid og gir grunnlag for gode valg for framtida. Det er derfor lagt ekstra vekt på at det skal være enkelt, oversiktlig og lett å finne informasjonen man søker, samtidig som nettsiden speiler helheten til Rørosmartnan, sier Sandnes.

Daglig leder i Form til fjells, Maren Todal forteller.

– Vi er stolte over å få oppdraget blant ni inviterte og seks innsendte tilbud. Nettsiden er skreddersydd og designet av Form til fjells og kodet av samarbeidspartner Skogen i Trondheim. Flere av funksjonene, som program og ledig overnatting, vil bli synlig og tilgjengelig for besøkende etter hvert som arrangementet nærmer seg, sier hun.

– Jeg vil berømme Rørosmartnan for å ha gått helhjerta inn i prosessen, og investert tid og ressurser på å skape et godt innhold. Når nettsiden er et essensielt arbeidsverktøy i å forenkle og forbedre informasjonsarbeidet som gjøres i det daglige, er det definitivt noe som vil lønne seg, sier Todal videre.

– Vi håper riktig mange vil bruke www.rorosmartnan.no aktivt og få enda bedre kjennskap til Rørosmartnan, forteller Sandnes.

Den 168. Rørosmartnan arrangeres 21.-25. februar 2023, og da er det hele tre år siden sist arrangementet gikk av stabelen.