- Nå ser det ut til at mandatet er sikret, heldigvis, sier Greni i en kommentar fra Senterpartiets valgvake på Hotel Augustin i Trondheim.

Både Røros og Holtålen kommune viser en sterk økning til Senterpartiet under årets valg, og ved resultatene som kom sent i går kveld var det et overveldende resultat som viste at det var mange velgere som hadde valgt å gi sin stemme til Senterpartiet i år.

- Jeg synes ikke det er rart, for uansett hvor jeg er så får jeg høre at folk er lei sentraliseringen som nå har foregått de siste åtte årene. Senterpartiet har vært det tydeligste opposisjonspartiet og har den beste planen for å gjøre noe med sentraliseringen som har foregått og sørge for at det nå blir mulighet for å bosette seg og få til arbeidsplasser over hele landet. Det tror jeg slår veldig ut i alle distriktskommuner, sier Greni.

Det blir noen travle dager fremover for stortingsrepresentanten og det er langt frem til 15. oktober når det nye regjeringen skal presenteres.

- Det er Senterpartiet som nå sørger for at vi får en ny regjering og at vi klarer å få et nytt flertall for en annen politikk i Norge. Når det kommer til hvem vi skal samarbeide med fremover har Senterpartiet et tydelig enstemming landsmøtevedtak på at vi nå har gått til valg på et Senterparti/Arbeiderparti basert regjering, og vi kommer selvsagt til å gå inn i forhandlinger med det utgangspunktet, avslutter Greni med.