Kommentaren kom på et innlegg fra Bjørn Salvensen (Uavhengig) om at SV har trukket seg fra regjeringsforhandlingene med Senterpartiet og Arbeiderpartiet.

- Skal da bare mangle at et SOSIALISTISK parti på VENSTRE-siden trekker seg bort fra mulig samarbeid med naziapartiet SP, sier Hofstad i kommentaren.

På spørsmål fra Nea Radio om han vil utdype kommentaren svarer Hofstad at kommentaren står bra i seg selv.

Sterke reaksjoner

Under innlegget svarer lokalpolitikere både fra Senterpartiet og Bjørn Salvesen (Uavhengig) at de er sterkt uenig i retorikken fra Hofstad.

- Selv om takhøyden skal være stor, har jeg liten sans for denne type usaklig retorikk på mine lenker, sier Salvesen i svar til Hofstad.

Gudbrand Rognes som er nestleder i Røros Senterparti sier at Hofstad har senket seg langt under et debatt- og saklighetsnivå som Hofstad vanligvis står for.

- Jeg kjenner og har diskutert politikk og samfunn med mange både SV-sympatisører og velgere. Det har vært interessant og lærerikt i mange sammenhenger! Saklig uenighet om politikk, samt å mestre håndtering av det på en nøktern måte er svært viktig i et demokrati. Her senka du deg langt under et debatt- og saklighetsnivå jeg oppfatter at du normalt står for, sier Rognes.