Nødetatene rykket onsdag ettermiddag ut til en trafikkulykke på Hamnevegen ved E6 ved Verdal sentrum. En bil og mopedbil er involvert i ulykken.

- Det fremstår som den ene personen er lettere skadet, og vedkommende klager over smerter i knær og nakke. Ambulanse er på stedet sammen med politiet, opplyser politiets operasjonsleder Lars Berget til Adresseavisen, før han videre sier:.

- Den skadde er en jente i tenårene, som kjørte mopeden. Det satt to personer i mopedbilen, og disse fremstår som uskadd, ifølge Berget.

Berget opplyser til avisen at de så langt ikke ved helt hva som har skjedd. Kjøretøyene var på vei i samme retning da ulykken skjedde, og det virker som mopeden har kjørt inn i mopedbilen, opplyser Berget.

Ulykken ble meldt av politiet på Twitter klokken 15.51. Det var en periode en del kø på stedet etter ulykken. Veien er nå ryddet og åpnet for normal ferdsel, opplyser Vegtrafikksentralen.

Nea Radio skrev først at ulykken hadde skjedd mellom en bil og mopedbil. Korrekt er mellom moped og mopedbil, vi beklager dette.