Mandag var det kake og ballonger hos Selbu Sparebanks fillial på Stjørdal. Lokalbanken har i hele 10 år vært stasjonert på Stjørdal.

Advokat Michael Kahn og forsikringsrådgiver Ingfrid Vollan Stokke. Hør radiointervju med dem i lydspilleren!

- Det var i sin tid gammelbanksjef Steinar Moslet som fant det lurt å etablere seg her nede, sa nåværende banksjef Svein Ove Sandvik til Nea Radio mandag. Og siden den gang har filialen vokst fra 2 til 5 ansatte ti år senere.

Markering på Hjelseng gård

Hele dagen og kvelden mandag gikk med til både åpen dag med kake på kontoret. Dagen ble avsluttet på flotte Hjelseng Gård i Stjørdal, der bankkundene var spesielt invitert til feiring.

Ny markering i høst

- Og dette er ikke den eneste markeringen banken skal gjøre i år, for i høst er det vel 20 år siden Selbu Sparebank etablerte filial i Trondheim, dette skal også behørig markeres, lover banksjefen.

Hør radiointervju med to av de som holdt foredrag på markeringen i lydspilleren over. Der møter du forsikringsrådgiver Ingfrid Vollan Stokke og advokat Michael Kahn fra advokatfirmaet Wedø Kahn.

Selbu Sparebanks avdeling på Stjørdal 2017. Fra venstre: Elin Wiggen Dahl, Eva Løkken Rygg, Line Moen Korstad, Bjørn Ole Håve og banksjef Svein Ove Sandvik.