Det var sist helg 58 år gamle Leif-Arne Nicolaisen ble funnet død på en adresse i Stjørdal. En mann i 50-årene fra Stjørdal er varetektsfenglset mistenkt for drapet.

I dag kom politiet med flere opplysninger i saken, blant annet viser den foreløbige obduksjonsrapporten at Nicolaisen ble drept med en skarp gjenstand.

– Vi kan bekrefte at det er brukt en skarp gjenstand ved voldsutøvelsen, og vi mener at dette har vært en kniv og politiet har kontroll på den aktuelle kniven, sier Anette Strøm Røsholdt, påtaleansvarlig i saken i Trøndelag politidistrikt i en pressemelding.

To ble med siktede hjem

Gjennom etterforskningen mener politiet å ha avklart at det var to personer som ble med siktede hjem etter å ha vært på et utested i Stjørdal sentrum, og at denne tredjepersonen dro før voldshendelsen fant sted, skriver politiet i en pressemelding.

– Vedkommende har altså ikke vært vitne til hendelsen eller at det skal ha vært noen bråk mellom de før han dro, sier Anette Strøm Røsholdt, påtaleansvarlig i saken i Trøndelag politidistrikt i pressemeldingen.