Academy Norge

På grunn av dramatisk mangel på IT-kompetanse i regionen tilbyr Academy jobbgaranti for den som gjennomgår et skreddersydd utdanningsprogram som lar deg bli IT-konsulent på 12 uker.

Opplæringen er basert på treningsmetoden Accelerated Learning, og er et intensivt løp der kandidatene går gjennom like mye koding som i en vanlig bachelorgrad – på 12 uker.

– Dette har vist seg å være et populært tilbud. Da vi lanserte det første programmet vårt i Oslo måtte vi stenge søknadsprosessen to måneder før tida. Vi tror at det også i Trøndelag er mange som ønsker seg en ny karriere, kanskje har de havnet på feil hylle, eller så er de klare for noe nytt. Da er dette sjansen du har ventet på, forklarer Johan Bäck Persson, administrerende direktør i Academy.

Kompetansemangel gir garantert jobb

Programmet kombinerer teori og praksis i direkte dialog med arbeidsgivere. Academy spesialiserer seg på fagområder med kompetansemangel, og garanterer jobb ved endt utdanning.

– Tradisjonelle utdanningsløp krever at man setter av tre til fem år, noe som kan være en barriere når man allerede er i arbeid. Sikkerheten i fast lønn kan også stå i veien for en slik omskolering. Alle kandidater som gjennomfører Academys program er garantert jobb, sier Bäck Persson.

Kandidatene vil i en første fase bli leid ut til en av søsterselskapet Academic Works kunder. Flere av kandidatene som får plass på det første IT-programmet, som gjennomføres i Trondheim, kan se fram til jobb i selskapet Signicat. Arbeidsgiveren har vært tidlig ute med å sikre seg kandidater.

Motivasjon og personlige egenskaper avgjør

Det kreves heller ingen forkunnskaper for å søke på programmet. Academy har lært at motivasjon og personlige egenskaper er det viktigste for at kandidater skal lykkes.

– Vi gjør om på måten virksomheter tradisjonelt rekrutterer på. Fremfor å se på en persons CV og bakgrunn, vektlegges heller kandidatenes evner, personlige egenskaper og motivasjon. Hvis dette er noe du har lyst til, vil vi virkelig oppfordre deg til å søke, sier Bäck Persson.

Programmet er åpent for søknader hos Academy Norge nå.