Nå har jeg egentlig ikke for vane for å legge meg borti det som foregår av politiske prosesser og hvordan den politiske prosessen foregår i nabokommuner. Det tenker jeg at de styrer den kommuen er best skikket til å ta seg av seg selv. Denne gangen er et unntak.

Jeg registrerer at Pensjonistpartiets kommunestyremedlem i Holtålen er forferdet og kaller det horribelt at neste kommunestyremøte i Holtålen er flyttet fra hovet og over på Teams. Det som i bunn og grunn er horribelt er at noen blir forferdet og kaller dette horribelt.

Megård begrunner dette i at det er ungdommer som i dag blir smittet og at de er de som er det største smittebærere. Det er sikkert riktig det, men og bruke det som inntekt for at man ikke liker teams møter er horribelt. En annen ting som kan være beroligende for Megård er at ungdom er flinke på smittevernstiltak . Så jeg tror ikke Megård skal miste nattesøvnen av en russerevy.

En russetid med russerevy kommer ikke igjen. En ungdomstid kommer ikke igjen. Det kommer bare en gang i livet. Nå har ungdommen ofret mye på et år. Da skulle det bare mangle at de ikke får fremføre en revy de har brukt utallige timer og gledet seg til lenge på å få fremføre. Så får det da bare være at Megård må koble seg på teams en kveld.

Kanskje er dette den eneste formen for russetid disse ungdommene får. Så isteden for og sitte å irritere seg over at kommunestyremøte blir digitalt denne gang synes jeg Megård kan være med å støtte ungdommen. Heia Russen.

Mvh Stein Petter Haugen Leder Røros Senterparti