Det var Røros Sangforening i uvanlig samspill med Copper City Ramblers som sørget for åpningskonserten i Røros kirke med dirigent Lindsay Winfield-Chislett tirsdag kveld.

Norges tredje eldste kor (ble det sagt) besto av drøyt 20 mannsstemmer i ulike stemmeleier. Strengt, men disiplinert og samtidig beskjedent ledet av en usedvanlig dyktig kvinnelig dirigent.

CCCR

Røros Sangforening i samspill med Copper City Ramblers (CCR), var nytt, spennende og desidert velykka.

Konserten ble (for det meste) ledet av en tilbakelent Jo Bjørner Haugom (CCR), som på folkelig vis klarte å binde ulike musikkgenre sammen til en fantastisk og ny musikkopplevelse i den store kirka med den like store akustikken. Med stjerneglans.

Foruten koret, vet vi at den samme skjeggete brekkingen hadde skrevet mye av musikken og tekstene til CCR, og på åpningskonserten fikk faktisk CCR-musikken en helt ny og spennende ledsagelse av 20+ mannskorstemmer, som satte det hele i et helt nytt perspektiv i tilsammen 19 ulike nummer.

- Da møtes vi i Hagakoia torsdag, sa unge Haugom da han takket publikum for oppmøtet. Vi hadde gjerne sett at CCR hadde tatt med seg hele sangforeninga dit. Det hadde blitt noe !!

Konserten

Røros Sangforening 20 + sangere dirigent: Lindsay Winfield-Chislett

Copper City Ramblers:

Tommy Dalbakk (bass) Erik Evavold (gitar) Jo Bjørner Haugom (vokal) Olav Luksengård Mjelva (fele/vojal) Erik Roll (banjo/mandolin)

Hagakoia

Fortvil ikke! Dette var ikke det eneste møtet med Copper City Ramblers denne gang. De spiller også i Hagakoia torsdag!