Det var en rent eventyrlig ramme rundt årets utgave av Skatvalsrevyen. Og at eventyr fremdeles kan brukes til å formidle både humor og livsvisdom, det fikk laget grundig vist under premieren lørdag kveld. Snøhvit ville ha prevensjon, Reveenka fikk seg en tår over tørsten og Espen Askeladd i Terje Stamnses skikkelse, hadde ordførerkjedet rundt halsen for anledningen.

– Jeg samarbeider med alle, så lenge jeg får bestemme, var budskapet.

Saken fortsetter under lydfila

Sørger for materiale

Ordføreren selv mente i talen etter forestillingen at de mange revylagene i kommunen hadde mye å takke politkerne for.

– Det går jo faktisk ikke mer enn et par kommunestyremøter mellom hver gang jeg er tilstede på en revypremiere. Likevel viser det seg altså at vi skaffer stoff til den ene forestillingen etter den andre, sa Ivar Vigdenes men la til at han var stolt av å være ordfører i en kommune hvor harselas og kreativitet blomstrer slik den gjør i Stjørdal.

– Jeg kommer rett fra et møte med de andre ordførerne i Trøndelag og jeg tør påstå at det ikke finnes en kommunen hvor revyen har slik grobunn som her.

Imponert

Skatvaling, banksjef og Senterpartipolitiker, Eli Arnstad, var også tilstede under premieren på "Det var en gang".

– Nå er jeg skikkelig imponert, sa sambygdingen.

– De er altså så gode til å formidle både humor og alvor, og det med sang. For det er noe av det som virkelig kjennetegner Skatvalsrevyen, mente Arnstad.

– De er og har bestandig vært utrolig gode på det musikalske. Hun legger til at gjengen gjør en kjempejobb for å holde liv i samfunnshuset.

– Dette er et kulturhus og det kan det fortsette å være i år etter år fordi Skatvalsrevyen jobber så hard som de gjør for å holde liv i dette huset. Det skal vi alle ta av oss hatten for.