- Jeg satt sammen med en venninne og så delfinalen og da så jeg at den andre trønderen ble nummer en og jeg ble nummer to, forteller burleskdanser Saba Hatzimarkos.

Manglet blandevann

Lørdag kveld er hun en av to trøndere i finalen i "Eurovision lipsync contest", da opptrer hun som Valentina Chanel. Den andre er en dragartist, Tor Ivar Hagen, som opptrer under navnet Torill Tombola.

- Og så hadde vi ikke blandevann, så da bestemte vi oss for å høre med naboen, fortsetter Saba.

På vei inn til naboen så de at de satt og så på det samme showet.

- Og så viste det seg at det var Torill Tombola som var naboen min. Vi ble alle helt satt ut av det - av hele Trondheim så er vi naboer, ler hun.

Øver foran speilet

I kveld er den store finalen i "Eurovision lipsync contest". Konkurransen har båe dragartister og burleskdansere, og går ut på å danse og lipsync til ei Melodi Grand Prix-låt. Saba har valgt en gresk låt.

- Jeg har valgt "Aphrodisiac" av Eleftheria Eleftheriou. Så jeg har stått mye foran speilet og filmet meg selv for å bli bedre.

Finalen kan du se live på ELC2022 Norway, og da kan det stemmes. Nummeret kommer opp på skjermen underveis i sendinga som starter klokka 20.00.

- I kveld skal vi ha Eurovision lipsync Contest-fest hjemme hos mamma, og da har vi både prideflagg og norske og greske flagg, og glitter og bare kose oss og håpe på mange stemmer.

21. mai skal Saba Hatzimarkos opptre på Stolt bryggeri i Stjørdal.

Hør hele intervjuet her: