Redaksjonen

Først ut denne sesongen er Allsang på Kimen mandag 12. september kl.12:00. Opera Trøndelag har fått med seg Ingrid Eggen og Anders Vassli Brekke som skal synge «kramgoda låter» fra Vikingarna, Ole Ivars og Abba. Om publikum bestiller billett senest fredag 9. september får de også med bakst og kaffe/te i billettprisen.

Senere samme dag inviteres barnefamilier i hele regionen til sesongens første Kimenkos.

Foto: Kimen Kulturhus

- Dette er et gratistiltak retta mot barnefamilier fordi vi ønsker å øke aktivitetstilbudet mot denne publikumsgruppen, forteller Henriette Øfstedal Kolseth, som også står bak familiesatsingen som skal være lørdag 8.oktober.

Familiedag

Henriette Øfstedal Kolset står bak blandt annet familiesatsingen som skal være lørdag 8.oktober. Foto: Therese Lee Støver/Tandem Reklame AS

På familiedagen tilbys lett matservering i forkant samt mulighet for å delta på flere ulike aktiviteter utover dagen. Stjørdal bibliotek stiller med et lesehjørne og høytlesning for de minste, og et av bordene vil bli brukt til å lage rockenegler på de som ønsker det. Dagens hovedaktivitet vil være å lage tegnekunst som kan henge i galleriet vårt når det ikke er utstillinger.

- Gjerne hent ut billetter fra våre nettsider på forhånd for disse arrangementene slik at vi vet hvor mye mat vi er nødt til å forberede. Som et sertifisert miljøfyrtårn prøver vi å bevisst jobbe med miljøretta tiltak der vi kan, og et viktig ledd i dette er å redusere matsvinnet, sier billett og markedsansvarlig for Kimen, Mia Marie Bråthen.

Billett og markedsansvarlig for Kimen, Mia Marie Bråthen. Foto: Therese Lee Støver/Tandem Reklame AS