Over 80 store og små var til stede da kunstelever ved Selbu Kulturskole tjuvstarta «Kulturskolens dager» som starter mandag 12.mars.

Solbjørg Langnes, engasjert lærer ved kulturskolens tilbud for visuell kunst, tok de frammøtte med på en liten omvisning i galleriet og forklarte om ulike teknikker elevene hadde fått bryne seg på, hvilke verktøy som hadde vært i sving og hvordan elevene henter inspirasjon fra hverandre og utvikler seg i lag.

ENGASJERT lærer ved kulturskolens tilbud for visuell kunst, Solbjørg Langnes.

Det er tydelig at elevene har lagt ned mye arbeid i hvert enkelt bilde som henger på veggene, og det var spennende å se de individuelle løsningene på samme oppgave.

ALLSIDIG: Flere av kunstelevene er også musikkelever ved kulturskolen, og to av dem, Jens Aftret (sang) og Thomas Nissestad (keyboard) sørget for en knallsterkt musikalsk ramme for åpninga.

- Det er veldig stas for oss å få lov til å huse denne utstillinga, med så mange kunstnere på en gang og med så unge kunstnere! Vi i Neadalen Kunstforening er opptatt av at tilbudet vårt skal representere bredt og vise mangfold, så dette er ei viktig utstilling. Å samarbeide med Kulturskolen er også fint med tanke på rekruttering og synliggjøring av visuell kunst, sier Marthe Belsvik Stavrum i Neadalen Kunstforening.