Akkurat nå befinner noen av Norges beste skuespillere seg på en buss på landeveien  - og målet er Røros.

Lørdag skal de framføre stykket «Fortrolige samtaler» i  Storstuggu på Røros. Stykket er etter Ingmar Bergmans manus og Liv Ullman står for regien.

Liv Ullman har sagt at stykket  er en fortelling om en kvinnes hemmeligheter. Men mest av alt handler det om hva våre hemmeligheter gjør oss til.

Teaterstykket handler om Anna, som på mer enn én måte må betale sannhetens pris. Dette er en historie Ingmar Bergman mente bare Liv Ullmann kunne fortelle - en historie om kjærlighet, troskap, frihet og livsmot. Om alt det som utløser så stor glede og dyp fortvilelse i våre liv.

Dramaet er basert på livshistorien til Ingmar Bergmans mor. Med utgangspunkt i morens hemmelige dagbok og Bergmans egne dagbøker har Liv Ullmann skapt et nytt manus for scene.

Hva betyr det å dele en hemmelighet, og hva betyr det å fortelle en hemmelighet? Det er spørsmål som publikum får møte gjennom forestillinga.

På scena vil publikum møte Emmy-prisvinner Anneke von der Lippe, Bjørn Skagestad, Kari Simonsen, Liv Bernhoft Osa, Mattis Herman Nyqvist, Marte Engebriktsen og Hermann Sabado.

Fortrolige samtaler er scenekunst på livet løs, og ingen vil gå uberørt fra dette møtet med regissøren og manusforfatteren Liv Ullmann og hennes håndplukkede skuespillerensemble.

Anneke von der Lippe og Hermann Sabado har to av rollene i uppsetinga og vi fikk en prat med Hermann Sabado på bussen som er på vei mot Røros: