Selbu BK møtte Neset/Aasguten hjemme onsdag kveld, og det ble en målrik kamp. 4-3 og seier til hjemmelaget ble resultatet.

Måtte vinne

Det var et lag fra Frosta fulle av selvtillit som besøkte Selbu onsdag kveld. Laget fra landbruksbygda kom fra fire kamper på rad uten tap.

Selbu BK måtte vinne kampen for å beholde 5. plass på tabellen.

Det ble en veldig tett og jevnspilt kamp, og Selbu burde nok ha gått opp til 3-0 da Magnus Aftret kom på blankt mål halveis ut i 2. omgang. Denne gangen ville ikke skuddet gå under tverrliggeren.

I stedet reduserte Neset/Aasguten på ett meget godt utført frispark etter 37 minutter.

Sikret seier

Litt tilfeldig får SBK en skåring på tampen av 1. omgang, som gjør at skuldrene ble noe senket i garderoben foran siste halvdel.

Muligens slapp hjemmelaget seg litt for mye ned etter hvilen, da bortelaget tok mer over banespillet. Selv om reduseringen var noe av det billige slaget var det ikke ufortjent at Neset/Aasguten fikk lønn for strevet.

Selbus toppskårer denne kvelden, Mikael Mogård, nektet å la poengene bli med over skogen. Med andre mål for kvelden sikret han seier for hjemmelaget.

Neste kamp for Selbu BK blir lokaloppgjør mot Fram torsdag 8 september på Framnes Stadion.

Mål:

13. minutt: 1-0 Mikael Setseng Mogård 29. minutt: 2-0 Nikolai Valli 37. minutt: 2-1 Benjamin Skogen 44. minutt: 3-1 Gunnar Thor Oddson Kjøsnes 47. minutt: 3-2 Benjamin Skogen 56. minutt: 4-2 Mikael Setseng Mogård 60. minutt: 4-3 Steffen Kvam