I helga arrangeres Tydalsfestivalen på Stugguvoldmoen, og her blir det både god og variert musikk.

Rigging av området

Det har vært hektisk virksomhet med rigging den siste uka, og området begynner nå å ta form som et festivalområde. Tydalsfestivalen er et av de større arrangementene som arrangeres på sommerhalvåret i Tydal, og det kreves mange frivillige både før og under helga.

RIGGING: Hektisk aktivitet på hele området den siste uka. Foto: Nils Otto Huseby
LAVVO: Den store serveringslavvoen på plass. Foto: Nils Otto Huseby

Variert program

Fredag starter programmet fra scenen kl 19 med Hans Rotmo – Vømmølbasen og Porcelen Band. Deretter følger Staut og Sondre Justad. Lørdagens familieforestilling begynner kl 12.00 og er gratis for alle. Her kommer Rasmus og Verdens beste band, Improoperatørene og elever fra kulturskolene i Selbu og Tydal. Familieforestillingen varer fra til kl 15.

Lørdagens program forsetter fra scenen med Temporary klokka 19.00. Så følger Vazelina Bilopphøggers, D.D.E., og Staysmann og Lazz. Mellom sceneshow fredag og lørdag spiller Melody Market i teltet.

Det er med andre ord mye å glede seg til, og festivalleder Ann Louise Waagan anbefaler alle å få med seg de ulike artistene.

SERVERINGSTELTET: Også det store serveringsteltet klargjøres. Her spiller Melody Marked begge kvelder. Foto: Nils Otto Huseby

Fortsatt ledige billetter

Campingen er utsolgt for lenge siden, men det finnes ledige helgepass og dagsbilletter til både fredag og lørdag. Værmeldingen, folket og festivalleder spår i hvert fall en stemningsfull og fin helg på Stugguvoldmoen.

SCENE: Også denne gang er det Bright som har ansvaret for scenerigg, lyd og lys. Foto: Nils Otto Huseby
STORT FORMAT: Det er mye som skal på plass før Hans Rotmo går på scenen som første artist fredag kveld. Foto: Nils Otto Huseby