Knapt var applausen stilnet etter den lokale UKM-en fredag kveld, så var forberedelsene til lørdagens The Best Of Revy In Fjellregionen i gang i Hovet.

PÅ AN IGJEN: Som for to år siden, er Arne Drøyvollsmo konferansier. Foto: Per Magne Moan

Som for to år siden er det Hessdalen Samfunnshus som er arrangør og da Nea Radio stakk innom Hovet for en prat lørdag formiddag, var det stor aktivitet på mange bauger og kanter.

Haltdalen UL er klare. Fra venstre: Sara Aafarli, Solveig Bollingmo Svardal, Kristian Bremset og Anders Grøtådal. Foto: Per Magne Moan

De første revylagene hadde allerede kommet og var blitt anvist øvingsrom, bandet var i ferd med å installere seg og lyd- og lysteknikerne var i gang med å rigge til den svære scenen.

Hele grenda

I tillegg var så og si hele Hessdalen utkalt til dugnad og stod på for at alt skal være klart til det hele starter kl 19.00.

Det er solgt godt over 300 billetter så langt, og Marius Hegseth fra arrangøren sier at billettsalget fortsetter, både på Hoopla og på døra. Han sier han blir fornøyd om 500 personer kommer innom i løpet av kvelden.

BL UNION: Bandet rigger seg til. Fra venstre lydmann Tore Meli, Ola Kjerrengvoll, Mattis Rønning, Ketil Hage og Tommy Holden.

Programmet

Det er ni innslag før pause og ni etter. Deltagere fra Tydal, Trondheim, Budal, Haltdalen. Dalsbygda, Russerevyen på Røros, Ea-Gjengen, UKM og Hessdalen er med.

I tillegg vil det kommen noen overraskelser, i følge arrangøren.

Nea Radio fikk audiens for en liten prat med Initiativtager Anders Hegseth og leder i Hessdalen samfunnshus, Marius Hegseth: