Torstein Fosmo er kjent fra mange forskjellig roller i Trøndersk kulturliv. Torstein kommer denne gangen som revy-artist. Han har et rikholdig repertoar, som blant annet inkluderer et nummer som ble prisbelønt under årets Gapskratt-festival i Tresfjord.

- De musikalske innslagene denne kvelden vil Henrik Fuglem og Pål André Weisethaunet stå for. Henrik er en erfaren ung mann som har deltatt både på Norske Talenter, MGPjr og The Voice. I tillegg har han samarbeidet med blant annet Åge Sten Nilsen og Knut Anders Sørum, sier daglig leder på E-laget, Tor Øystein Mebust.

Foto: Pressebilde
Foto: Pressebilde

Pål André er en allsidig musikker som har spilt forskjellige instrumenter i forskjellig band. Etter deltakelse på The Voice 2022 på TV2 er han kanskje mest kjent som vokalist.

- For anledningen blir både Henrik og Pål André akkompagnert av Henrik Løvø Aune og Siver Græsli. Ozgur og resten av gjengen på Bjørkhov kommer over på E for å servere øl og vin. Alle arrangement på E-laget har vært utsolgt, så det lønner seg å sikre seg billett raskt, sier Mebust.