I helga er Trondheim spekket med glitter og glamour og spente MGP-artister, for lørdag kveld går den norske finalen av stabelen i Trondheim spektrum.

Spent før finalen

Fredag ettermiddag tok Nea Radio tempen på MGP-stemningen gjennom en fem timer lang sending fra Comfort Hotel Park.

En av gjestene i Nea Radios ettermiddagssending var artist Dag Erik Oksvold, som er veldig spent før sjølve finalen. Han skal opptre med låta «Judge tenderly of me» sammen med Anne Fagermo.

Dag Erik Oksvold var gjest i Nea Radios MGP-sending fra Comfort Hotel Park i Trondheim fredag ettermiddag. Foto: Karin Jegtvik

Dag Erik tok seg likevel tid til å være vara i Nea Radios sending «Generalforsamlingen», som du kan høre i reprise lørdag ettermiddag og mandag klokka 17.00, og til en god prat før lydprøvene fredag ettermiddag.

Hør hele intervjuet med Dag Erik Oksvold her:

Søstrene Viviann Mære Rømo og Siv Tone Mære Bye fra Verdal har gledet seg til den norske finalen i Trondheim spektrum helt siden finalen i fjor.

Søstrene Viviann Mære Rømo og Siv Tone Mære Bye er superklare for MGP-fest i Trondheim Spektrum. Foto: Karin Jegtvik

– Vi booka hotellet før vi visste at årets finale skulle være i Trondheim, forteller Siv Tone.

Søstrene er her sammen med familie og venner, og kledd i like paljettjakker er de superklare for MGP-festen.

Hør hele intervjuet med MGP-søstrene her:

Sjølveste dronninga

Comfort Hotel Park er det offisielle MGP-hotellet, som MGP-klubben holder til. Og både fredag og lørdag inviterte de til forspill før finalen. Med DJ Charlie bak spakene og sjølveste MGP-dronninga, hanne Krogh, dukket også opp.

Hun holdt en konsert på hotellet fredag kveld.

– Å opptre foren MGP-publikummet er som å bli dynket i kjærlighet. Det er veldig morsomt, sa Hanne Krogh, som også var gjest i sendinga til Nea Radio.

Hør Hanne Krogh og flere av intervjuene fra sendinga her: