Sofie Svendson och Dom Där spilte lørdag kveld. Foto: Linn Kristine Kvello Møllenhus

Det ble mellom 400 og 500 besøkende både fredag og lørdag under årets utgave av Ettefesten. Fredagen var det Elvetuns, Sigmunds og Linda Rønsberg som spilte. Lørdag fikk vi høre Stjørnda Hjembrentslag og svenske Sofie Svendsson och Dom Där.

Nå starter planleggingen av neste års festival.

Årsøya strålte

– Personlig har jeg mye erfaring med Årsøya, spesielt som festarrangør. Men aldri har jeg sett Årsøya så fin som den var nå i helga, sier Per Anders Aune i Selbu Events til Nea Radio.

Arvtager til tidligere festivaler

Det er ingen tvil om at Ettefesten holder på å ta tilbake rollen som tidligere festivaler har hatt på Årsøya i Selbu. - I år kom det folk fra hele Midt-Norge, og mange gleder seg over at det endelig er fest på Årsøya igjen. Planen er at Ettefesten skal bli den nye storfesten på Årsøya, nå starter planleggingen av neste års festhelg, lover Aune.

Ungdommene holder på å ta over

Det er ungdommene som nå driver Selbu Events (les sak lenger opp). Også på lydsiden er det ungdommer som har tatt over. - Hele lørdagskvelden var det ungdommer bak lydspakene, sier Aune som er glad for at så mange lokalt bidrar til en suksess for Ettefesten.