Foto: Ranheim Fotball

– Hallgeir har bidratt til å fylle på Ranheim Fotball’s musikkunivers med noe helt nytt! Vi har nå fått servert en gave i form av en helt unik og særegen fotballsang, som skiller seg ut fra det aller meste av fotballmusikk som noen gang har blitt produsert, melder klubben i en pressemelding.

Ungdommelig låt

Vokalist Håvard Fossum tar oss med gjennom denne låta som henvender seg mot et ungt publikum og i gruppetester har låta gitt utrolig god respons. Dette er ei låt som får deg til å ta av, hoppe, danse og stråle av energi. Den kan like gjerne spilles på nattklubb som hjemme i stua, i bilen eller på fotballstadion.

– Fotballmusikk handler om mye, men en fellesnevner er at musikken bidrar til å styrke tilhørighet, stolthet og sterkere fellesskap. Som klubb ønsker vi alle musikalske bidrag velkommen, låtene havner ute i universet og deretter vil folket gjøre seg opp en mening. Tradisjonelt er det ikke mye fotballmusikk for den yngste fansen, vi er sterke i troen på at denne låta vil bli en stor hit hos det unge publikummet, opplyser klubben videre.