Bak Røros Konserter AS står Trondheim Stage, Rørosingen Snorre Hov samt Thomas Ryjord og Wenche Sundt Bendixvold-Ryjord som nylig flyttet fra Trondheim til Røros.

Bjuder på

Ekteparet Thomas Ryjord og Wenche Sundt Bendixvold-Ryjord driver musikkfestivalen Trondheim Calling og selskapet Bjuda På som driver rådgivning rundt arrangement, miljø og markedsføring.

Snorre Hov driver aktivitetssenteret Rabalder og har i en årrekke vært involvert som underleverandør i store arrangement i regionen som Rørosmartnan og Tydalsfestivalen.

Trondheim Stage står blant annet bak storkonsertene i Granåsen og Sverresborg med artister Metallica, Robbie Williams, Bruce Springsteen og Elton John og festivalen Trondheim Rocks.

Dette er den første konsertetableringen utenfor Trondheimsregionen hvor Trondheim Stage er involvert.

- Trondheim Stage har som visjon å være ledende leverandør av store kulturopplevelser innen vår region samtidig som vi skaper samarbeid og samspill med næringslivet. Så når noen gode venner fra bransjen tar kontakt for å utvikle dette i Fjell-regionen blir vi beæret, og vi ser spennende muligheter fremover, sier Mård Askim i Trondheim Stage om nyetableringen.

Thomas Ryjord vil være daglig leder i det nye selskapet. Mård Askim blir styreleder.

Mye potensiale i fjellregionen

Selskapet planlegger konserter i ulik størrelse, både innendørs og utendørs og både for barn, ungdom og voksne. Det nye selskapet ser mye potensiale i regionen.

- Vi sitter på et stort nettverk, og har mange ideer vi ønsker å bringe til livs. Røros har allerede et sterkt kulturliv, unike omgivelser og historie som vi gleder oss til å bli en del av, sier daglig leder Thomas Ryjord.

De første konsertene blir annonsert i slutten av august.