40 ÅR MED BÅTUTLEIE Det er 16 grunneiere som sammen eier Nesjø Båtutleie, og dagens drivere Erling og Ellen Ø.Brandtzæg gleder seg nå over å kunne ønske velkommen til sesongåpning nummer 40 i Nord- Europas beste røyevatn.

"Selve 40-årsmarkeringa må vi ta i forbindelse med fiskekonkurransen i juli. De som har kommet til Nesjøen til sesongstart er her for å fiske og kan ikke vente med å komme i gang med det," sier Ellen Ødegaard Brandtzæg.

LAV VANNSTAND På grunn av lav vannstand er det bare med nød å neppe at kaianlegget ikke tar ned i bunnen inne ved moloen, men båtene har vann under seg, og jo mindre sjøen er, jo mer tydelig blir elveutløp og bunnforhold, og muligens blir det også lettere å se hvor fisken står.

CAMPING Med sanitæranlegg, hytter, lavvo og oppstillingsplasser for campingvogner og bobil er Nesjø Båtutleie mye mer enn navnet tilsier.

"Hit kommer folk tilbake år etter år. Jungeltelegrafen går om det rolige fjellivet ved Nesjøen, uten tv og aviser og med dårlig mobildekning- og stor fin røye. Dette er noe fler og fler setter pris på," sier Ellen Ødegaard Brandtzæg.