To av Trøndelags aller beste gammeldansorkestre møtes på Gimle i Selbu onsdag før Skjærtorsdag. Sigmunds, ja - ikke originalen - men versjon fire?

- He he, vi i "gamle Sigmunds" spilte jo inn en kassett en gang som het "Den aller siste". Men sånn ble det jo aldri, ler Sigmund Sæther.

Han innrømmer at det er vanskelig å gi seg med dansespillinga. Og med supertrioen Øyvind Farmen (trekkspill), Pål Steinar Flakne (bass) og Kaj Endresen (trommer) på laget, så skjønner vi godt at det er utrolig trivelig å møtes igjen. Etter så mange år.

På Gimle får Sigmunds selskap av alltid spillesugne og svært allsidige Jhohans, så dermed er det bare å kjøpe billetter (i døra) og få med seg en musikkopplevelse av de sjeldne.

Hvem vet når det skjer igjen?

I GANG IGJEN: Pål Steinar Flakne på bass (og sang) er den av de tre øvrige i gjengen som har spilt mest sammen med Sigmund Sæther. Foto: Andreas Reitan
KAJ ENDRESEN bak trommesettet. Orkesterleder Sigmund har faktisk spilt både med Kaj, faren til Kaj og sønnen til Kaj. Alle på trommer. Foto: Andreas Reitan