“TrulsLIVE” som han kaller seg, eller Truls Johnsen, er en av Trøndelags mest brukte trubadurer og kunne nok levd av musikken. I stedet selger han klær på Cirkus Shopping og spiller gitar og synger på fritida.

TrulsLIVE kan du høre torsdag 1. og fredag 2. november på MS Color Fantasy under Nea Radios cruise til Kiel.

Truls Johnsen kommer fra Kirkenes og har opptrådt siden han var liten gutt. Teaterskole og gitar. Gutten hadde utvilsomt talent.

Han ser egentlig litt beskjeden ut, tobarnsfaren, men ser deg ærlig rett inn i øynene og smiler. Du kommer garantert til å like butikksjefen i herrebutikken Park på Sirkus Shopping i Trondheim.

En kollega av Truls beskriver ham slik:

Det finnes trubadurer og det finnes TrulsLIVE. Med en unorsk tilnærming til publikumsflørt og allsang, er Truls LIVE det nærmeste du kommer en garantist for god stemning. Med et annerledes utvalg av gode låter og en scenepersona mye større enn scenen han står på, trekker han raskt publikum inn i sin verden av musikalsk samhold og evner å sjarmere selv det mest kresne publikum med sin enorme energi. Skaptrønderen fra Kirkenes har med seg sin treffende nordnorske, men samtidig lune humor, i sin dialog med publikum. Lett omskriving av kjente tekster fra fjern og nær bidrar ofte til latter og store glis, og til forskjell fra andre trubadurer, kan man aldri være sikker på hvor hans neste steg mot festkveldens tinder tar dere sammen. Det være seg fest på lokalet, en tur på puben, firmafesten eller på cruise med Nea Radio - TrulsLIVE sikrer festen alle snakker om.

Mayday før Drøbak

Noen husker kanskje den kjekke mannen i kapteinsuniform fra fjorårets cruise? Han tjenestegjorde riktignok i kystvakta i marinen, men uniformsjakka kommer ikke derfra, presiserer Truls. Uansett - det var Truls. Han tok til og med over trubadurspillinga ei økt.

- Jeg følger nøye med publikum og bygger opp repertoaret etter hva folk vil høre. Men nå har jeg jo allerede sagt på sosial medier at vi kommer til å legge ut et Mayday før Drøbak, ler Truls. - Og så vet jeg om mange trivelige folk som skal bli med på turen, så dette gleder jeg meg veldig til, sier Truls Johnsen, alias TrulsLIVE.

Vi gleder oss til å møte TrulsLIVE i puben på MS Color festival torsdag 1. og fredag 2. november.

Moose, Knuckles, Han Kjøbenhavn, Matinique, Lesdeux, Lee, Whyred, Elvine, Neuw. Truls har det meste i butikken sin. Gjett om han greide å selge reporteren ny bukse?? Kosta "flesk", men var visst veeldig bra.

Det får dere se ombord!