Lørdag åpner Mikael Slettedal og Stolt Bryggeri dørene for både et entusiastisk publikum og for stemmeprakt hentet fra øverste hylle. Det er nemlig klart for nok en operapub på Hjelseng gård, og både ølprodusent Slettedal og Opera Trøndelag-sjef, Lars Eggen gleder seg.

– Vi ble veldig glade da vi innså at det nå ville bli mulig å holde et arrangement igjen og da var det lett å bestemme seg for å gjenta OperaPub-konseptet. Også Lars Eggen er begeistret.

– Det første jeg gjorde da jeg ble operasjef var å dra opp på Hjelseng gård for å sjekke om det var mulig å få til noe der. Han avviser at opera kun byr på opplevelser for dem som trives i stiv snipp.

– Det er massevis av underbuksehumor i opera! Og når det er snakk om OperaPub, så er det i hvert fall svært så folkelig!

Stjernelag

Det er ikke hvem som helst som entrer scenen lørdag, men et riktig stjernelag av stemmer.

– Jeg har naturligvis booket meg selv. Det er jo noe helt spesielt å holde konsert og å gå å kjenne litt på øltankene til Mikael samtidig, sier Lars, som er baryton.

I tillegg får publikum oppleve sopran Camilla Stenhoff Vist, Mezzo - sopran Nina Sæterhaug og tenor Torstein Fosmo.

Eva Holm Foosnæs trakterer tangentene.

Smittesikkert

Mikael forsikrer om at alle regler for smittevern overholdes.

– Det er vi veldig strenge på. Vi holder oss til en hver tid oppdaterte på hva som gjelder og følger det til punkt og prikke. Når det er sagt så skal ikke dette legge noen som helst demper på opplevelsen. Dette er en utendørskonsert med vakker musikk i idylliske omgivelser og med riktig godt øl i glasset, så dette er noe å glede seg til!

Hør intervjuet i avspilleren under