Hele skolen hadde tatt turen ut for å kikke på begivenheten som skulle ta sted på plassen utenfor skolen. Område hadde blitt nøye befart og funnet en passende bakke som passet perfekt for olabil-løp. Stemningen var god blant de frammøtte og det så ut som deltagerne hadde gledet seg til å vise fram sine olabiler.

Valgfag

Lærer i faget Oddvar Raaen var fornøyd med gjennomføringen og olabilene.

- Vi prøver å finne på noe gjennom valgfaget vi har som kalles "teknologi i praksis", så det var en ide som elvene hadde om olabil og det er jo egentlig midt i blinken både i faget og det å finne på nye kreative ting. Så dette har vi jobbet med i tre hele fredager for å få de ferdigstilte.

Sponsing fra Selbu

XL-bygg i Selbu har vært med på sponsorsiden, Raaen har fått mulighet til å ta med seg materiale fra Selbu og oppover dalen som eleven har brukt på de respektive olabilene sine.

Selv om ingen av olabilene skal ta turen til Lånke for å kjøre der, så det ut som noen kunne tenkt seg enda mer fart. Tydalingene er kjent for fart og spenning, spesielt på skuter. Så det er nok muligheter at vi får se noen kjøre VM i rallycross om noen år.