– Jeg er spørrende og spent på kvaliteten til denne filmen, sier Torger Størseth.

Han er blant dem som kjenner Belle Gunness sin historie best. Han er positiv til at historien om Gunness fortelles, men er spent på om den vil bli fortalt på en seriøs måte.

– Det bør være seriøsitet bak det. Jeg har en del historiebakgrunn, og ønsker at det skal være historisk korrekt, og ikke spekulativt bak at hun ble massemorder, sier Størseth.

Når han får spørsmål om hvorfor han tror Belle ble massemorder er han klar i sitt svar.

– Jeg tror hun var syk, mentalt syk. Det er ikke noe jeg kjenner til som kan forklare at det ble slik, sier Størseth.

Han forteller at det går noen historier i Selbu. Der sies det blant annet at hun mistet et barn, og at det ble en konflikt med barnefar. Selv om Størseth ikke vet om det skjedde, så kan dette passe inn med at hun ble gal etter penger og ikke likte mannfolk.

Morderisk: På dette bildet var den beryktede Belle Gunness 24 år gammel. Foto: Privat

Ønsker seriøsitet

I løpet av de siste årene har det blitt populært med true crime-historier, hvor det blir gjort underholdning av groteske hendelser. Dette er ikke noe nytt ifølge Størseth, men han ønsker seg noe annet.

– Sånn har verden blitt, men jeg ønsker meg mer seriøsitet bak historiene, sier Torger Størseth.

I 2004 ble det lagd en annen amerikansk film om Belle Gunness, men denne imponerte ikke mannen som sannsynligvis vet mest om Belle Gunness.

– Det var rett og slett bare møkk, sier han.

Torger Størseth har samme etternavn som Belle Gunness, som ble født Størseth, og er født kun noen hundre meter fra gården Belle vokste opp på i Selbu. Det var ikke før i 1998 at Torger begynte å studere historien om Amerikas verste kvinnelige massemorder nærmere, og i 2001 lagde han en radioserie for Nea Radio om henne.

Når og om filmen "The Farm" kommer til Norge er fortsatt ukjent, og Størseth er mest spent på seriøsiteten i filmen. Uansett er han klar på hvorfor kvinnen fra Selbu ble Amerikas verste massemorderske.

– Hun var ikke mentalt stabil, avslutter han.