Liv og Kjell Elvstrand vant årets VM i Rørospols på Vauldalen Fjellhotell.  Også i år gikk den gjeve publikumsprisen til Marie Skogås og Iver Kolstad fra Røros som i år danset i seniorklassen.

Vinnerne Liv og Kjel Elvstrand er nå et hakk nærmere vandrepokalen med seier også i 2014.

VM i Rørospols er en uhøytidelig dansekonkurranse der danseglede er ett av de viktigste kriteriene.  Fredag  var det konsert jubileumskonsert, hvor tidligere deltakere og involverte ble gjort ære på.

- Det gode samarbeidet mellom Vauldalen og Brekken Spell og danselag tar vi med oss videre. Kanskje vi kan sikte på 100-års jubileum for arrangementet, sier Jorid Skott Svendsen som er vertinne på Vauldalen Fjellhotell.

Lørdag ble det arrangert fire kurs, blant annet Fele Junior. Allerede etter tre timer i lag, underholdt de gjestene på Vauldalen Fjellhotell til lunsj. I Volldalskoja ga den lokale gruppen DeHjertelskede Venner og Kristin Gravaune  fra Oppdal en finstemnt koknsert.

Totalt 15 par deltok i dansekonkurransen VM i Rørospols og det ble danset i takt til Dalakopa. Ni par gikk videre til finale hvor de danset til musikken av Ole Jørgen Tamnes, Ole Erik Feragen og Mads Kuraas.

Liv og Kjell Elvstrand vant den nyopprettede prisen for deltakere utenfor circumferensen.