Radiobingo har lenge vært et svært populært innslag i lokalradioer over hele landet og spesielt under pandemien har svært mange samlet seg for å spille bingo på sin lokalradio. Nea Radio i Midt-Norge har ukentlig nesten 80.000 faste lyttere i alle aldre fra 12 til 70+ år og mange av dem spiller bingo. Noen spiller fast, andre spiller en gang i blandt.

Her kan du lese mer samt finne ut hvordan du kjøper bingoblokker til tirsdag kveld!

Tirsdag 13. desember vant Eva fra Malvik 23.000 kroner!Tirsdag 22. november vant Haldis fra Ålen 41.500 kroner!Tirsdag 2. august vant Julie fra Selbu 101.500 kroner!

Det ble stor stemning i Innbygda i Selbu da den heldige vinneren kunne prikke inn storjackpotten relativt tidlig i spillet. Både telefonvakt Eilif Uthus og bingovert Stian Elverum kunne konstatere storpremie denne kvelden - og premien den går til å anskaffe seg en ny telefon, sier den heldige vinneren.

Hver tirsdag er det mulig å vinne inntil 110.000,- kroner i Nea Radios radiobingo!

Fra venstre: Erlend Engan, Stian Elverum og Arild Berg står for underholdning og store premier i Nea Radios BINGOSHOW hver tirsdag i Nea Radio. Foto: Bernt Kulseth

Programmet for bingokveldene er som følger:

19.00: Bingovorspiel, med innringerkonkurranser og ønskemusikk

20.00: Radiobingo

21.15: Superbingo med opptil 125.000,- kroner i premier

22.00: AFTER-BINGO! Innringerkonkurranser og ønskeplater fortsetter - med flotte premier.

22.30: Trønder-Quiz, en helt ny innringerkonkurranse der du skal svare på fem spørsmål. Klarer du alle, vinner du en stor og flott premie fra en av våre annonsører.

God gammeldags oppgradering

Nå oppgraderer Nea Radio radiobingoen sin til å bli en skikkelig helaften, med både innringerkonkurranser og store flotte premier hele kvelden. Selvfølgelig akkompagnert av de største vinnersjangser og premier i selve radiobingoen.

- Vi er inspirert av Halvard Flatlands "Casino" og ikke minst "Kvitt eller Dobbelt" på NRK og vi har planer om å gjøre enda mer ut av tirsdagskveldene enn "bare bingo". Før og etter kan du forvente innringere som kjemper om flotte premier og du skal heller ikke se bort i fra at vi får en og annen god historie fra våre lyttere, både som oppvarming til og ikke minst etter bingoen, sier bingovert Erlend Engan i Nea Radio.

Splitter ny Trønder-Quiz - med flotte premier

Nea Radio lanserer nå Trønder-Quiz på radio, en innringerkonkurranse der man får svare på flere spørsmål med økende vanskelighetsgrad - der premiestigen øker etter hvor mange spørsmål man klarer å svare riktig på.

- Det hele skal selvsagt være helt gratis og premiene kommer fra Nea Radios annonsører og sponsorer, sier radiosjef Stian Elverum, som innrømmer at han har hatt en drøm i mange år om å få lytteren enda mer på lufta.

Store premier fordelt utover hele Midt-Norge

Her kan du kjøpe bingoblokker til tirsdag kveld!

52 storpremier siden 12. mars 2020!

Vinnerne i Nea Radios radiobingo er primært bosatt lokalt og 50 av de totalt 53 storpremiene er delt ut i Trøndelag fylke rundt det man kan kalle "Nea-land". Det er Neadalen, Røros/Holtålen og Trondheim som troner øverst. Teller man Eide på Nord-Møre som litt "halv-trøndersk" så kan man jo skryte av at en jackpot er delt ut dit også.

- Du vinner alltid først den ordinære premien i tillegg til jackpot på grunn av at man havner på et lykketall. Totalt er det 12 personer som har vunnet over 100.000,- kroner, sier Elverum.

Se hele listen under.

TRONDHEIM 8

STJØRDAL 7

HOLTÅLEN 8

SELBU 7

RØROS 4

MALVIK 5

MIDTRE GAULDAL 4

TYDAL 2

LEVANGER 1

ØRLAND 1

HITRA 1

SNÅSA 1

HUSTADVIKA (EIDE) 1

I tillegg er det tre premier som er delt ut til ivrige bingospillere i hhv Kiberg og på Lillestrøm.

Flere ansatte - mer innhold

Det er tre viktige inntektskilder for å drifte Nea Radio AS, radioreklame, frivillig lisens og radiobingo.

- Siden corona har jo annonsøraktiviteten vært vesentlig lavere enn hva den var før corona. Vi var utrolig spente på hva som kom til å skje når reklameinntektene gikk såppas ned, men da kom bingospillerne for alvor og nesten doblet omsetningen over natten. Det aller mest gledelige er at den er fortsatt høy, noe som gjør at vi kan fortsette med å ha ansatte på jobb og få laga lokalt innhold på radioen, sier Elverum

Bingo er fortsatt viktig

Framtiden ser radiosjefen lyst på, nå vokser annonseinntektene, lyttertallene vokser og verden ser ut til å åpne opp etterhvert. Dette vil øke aktiviteten stort både på innhold i radioen, flere livesendinger, ytterligere satsing på nye program, flere folk - og ikke minst: Enda flere trivelige tirsdagskvelder foran radioapparatet.

- Vi er stolte av at vi har greid å samle så mange til å spille bingo det siste året, og jeg ønsker å gratulere alle som har vunnet stor eller liten premie nok en gang, før vi høres på ny igjen førstkommende tirsdag kl 20.00, avslutter Elverum.