For to år siden løste over 500 publikummere billett for å få med seg historiens aller førte Best OF Revy i Hovet i Ålen. Nå kommer versjon to.

Det var Anders Hegseth som i sin tid fikk ideen om arrangementet og han fikk med seg nevøen Marius Hegseth og Hessdalen Samfunnshus som arrangører.

Samme gjengen står også bak 2020 utgaven av Best Of Revy og invitasjoner til ulike revylag i regionen er sendt

Klare for mer Best Of Revy Foto: Per Magne Moan

Skal kåre vinner

Anders Hegseth sier han ser for seg omlag ti deltagere som bidrar med to nummer hver - ett før og ett etter pausen. Så skal en jury kåre det aller beste innslaget.

Sist var det Ea-Gjengen med Siv Anita Kværnes i spissen som vant med "Kulturstøy" - en sang som tok for seg emner som #metoo og urolighetene i de politiske partiene den siste tiden.

BEST SIST: Siv Anita Kværnes og Ea-Gjengen vant forrige gang. Foto: Per Magne Moan

Håper på minst like mye folk som sist

For to år siden var det billettsalg på døra, noe som gjorde at det var lange køer for å få inn alle til forestillingen begynte. Nå satses det på mer effektivt billettsalg.

– For to år siden gikk køen over fylkesveien, 10 minutter før det begynte, sier Marius Hegseth. Derfor foregår billettsalget denne gang på nettjenesten Hoopla.

Så langt har fem ulike revylag takket ja til invitasjonen, mens tre ennå er i tenkeboksen. Det betyr at det er plass til flere.

Fra Selbu til Dalsbygda

– Vi har utvidet området til også å gjelde Selbu, der et revylag har meldt seg på, sier Anders Hegseth og innrømmer at han savner deltagere fra Røros og Brekken.

Hør intervju med Anders og Marius her: