Fjøsakademiets eier Lindsay Winfield-Chislett har investert seks år og flere tusen timer for å skape en unik kulturarena på Vintervollen. Billedkunstner Ragnhild Bjerkans maleri på den gamle siloen er det siste tilskuddet.

- Dette har jeg gledet meg til i mange år, og nå er drømmen blitt til virkelighet, sier Lindsay Winfield-Chislett.

Gründeren og eieren av Fjøsakademiet har skapt en arena der musikk, teater, kunst og kafé har fått god plass på den gamle låven på Vintervollen på Glåmos. Konserter, teaterstykker og kurs med skiftende tema lokker stadig flere besøkende til gården. Det siste tilskuddet er maleriet på siloen som både skal være en attraksjon og som skal gi inspirasjon. Kunstverket er  om lag seks ganger tre meter.

Ektemannen stoppet bassengplanene

Billedkunstner Ragnhild Bjerkan fikk oppdraget med å gjøre om siloens karrige overflate til et blikkfang med skogens skygger og mange dimensjoner.

- Vi bor ved skogen og naturen, noe som også gjenspeiler seg i maleriet. Og til tross for at mye av låven er ombygd, er maleriet på siloen det mest dristige vi har gjort så langt, sier Lindsay Winfield-Chislett. Jeg har hatt mange tanker om hva vi skulle fylle låven med, men min ektemann satte en stopper for bassengplanene :