– Norges største pionerer innen elektronika-sjangeren kommer endelig tilbake til Trondheim for å fylle Trondheim Spektrum med en konsertopplevelse av de sjeldne, skriver konsertarrangøren Livecos i en pressemelding.

Röyksopp solgte ut Oslo Spektrum tidligere i år

– Duoen gjorde en full arena om til et pulserende dansegulv som om det var på en klubbscene. Et imponerende fyrverkeri av musikk og visuelle kulisser, og med fantastiske gjesteopptredener. Som blant andre Susanne Sundfør og Astrid S.

Er med i NRK-serie

Albumet "Melody AM" i 2001 skjøt Röyksopp rett ut i den internasjonale stjernehimmelen, og siden har tromsøværingene aldri sett seg tilbake.

I over 20 år har superlativene haglet fra pressen, nominasjoner og priser har det blitt mange av. Sju spellemannpriser, Grammy Awards og MTV Music Awards for å nevne noen.

– Vi gleder oss til endelig å ønske Röyksopp tilbake til Trondheim. Vi har fått med oss begeistringen og festen de skapte i Oslo i februar, og gleder oss til å invitere et stort publikum til Trondheim Spektrum 26. oktober, sier arrangør Kristian Digre i Liveco.

17. juni 23 slipper NRK serien «Ekstase – historia om nordisk elektronika» hvor Röyksopp har en sentral rolle: https://www.nrk.no/presse/programomtaler/ekstase---historia-om-nordisk-elektronika-1.16418613

Billettsalget starter fredag 16. juni kl 11.00.