– Revy passe alle, uansett kvennj du e, synges det i første akt av revyen «Fjusk&Fjas» med UL Samtida på Hyttbakken i Selbu.

Lørdag kveld var det premiere og de nesten 30 ungdommene på scenen leverte til stående applaus og revnende latter fra salen.

Se stort bildegalleri fra premieren her:

– Veldig fornøyd

Gjengen fra Øverbygda har virkelig jobba hardt og stått på, og det spares ikke på bensinen som blir kasta på «humorbålet».

Latteren lå som et konstant lydteppe gjennom hele showet, og Nea Radio snakker med en svært fornøyd revygjeng etter forestilling.

– Jeg er veldig, veldig fornøyd! Vi er en fin gjeng som jeg syns har fått til en bra revy, sier leder for Ungdomslaget Samtida, Frøydis Krogstadmo.

– Vi har øvd intenst, bekrefter Guro Mjåland Mogård, som er en av aktørene på scenen.

– Det sosiale på øvingene og jobbe sammen for å få folk til å le - det er det artigste, sier Erik Bårdsgård, som hadde sin revy-debut i årets oppsetning med UL Samtida.

Også regissør Hans Bårdsgård var svært fornøyd etter premieren.

– Jeg har godfølelsen. Det var et veldig godt publikum, som ga mer tilbake enn jeg hadde forventa. De ler noe «så gæli» av flere av numrene, sier Bårdsgård.

Se smakebiter fra revypremieren her:

Hadde med tolk

Nea Radios reporter, Trym Palmesen, er nyinnflytta selbygg og hadde med seg en innbarka selbygg som tolk for anledningen.

– Jeg kunne høre både fra henne og resten av publikum at humoren virkelig traff dem, sier han.

– En bukett av forskjellige innslag med alt fra lokalhumor om Rødmyra og den fengende sangen «Sælt!» om K. Eidem til å tulle med våre jukseutsatte statsråder i sketsjen «Master i fjusk», oppsummerer Nea Radios reporter.

– I sketsjen «Strikking minutt for minutt» får vi også en parodi på Nea Radio, som virkelig fenger. Jeg vil gjerne trekke frem to aktører, Jon Bårdsgård som stråler på scenen fra start til slutt med en fantastisk sangstemme og som virkelig vet hvordan man skal jobbe med publikum, og Hans Baro Holt som eier scenen med sin selvsikkerhet. Både som Yogainstruktør, Pensjonist, Jonas Gahr Støre, og i innslaget som blir kalt «En slags dans», som bare må oppleves, avslutter han.

Hør intervju med regissør Hans Bårdsgård, leder for revylaget UL Samtida, Frøydis Krogstadmo, Guro Mjåland Mogård og Erik Bårdsgård her: