Pressemelding fra Elden

Anniken Huitfeldt (Ap) er stortingsrepresentant. Hun har erfaring som statsråd i kulturdepartementet, barne -og likestillingsdepartementet og arbeidsdepartementet, og leder i dag utenriks- og forsvarskomiteen på Stortinget.

Jon Lockert Rohde er fast ansatt som skuespiller ved Trøndelag Teater. Han ble nominert til Hedda i 2018 for rollen som Jim O´Connor i Glassmenasjeriet. Han er oppvokst på Røros og har gjort flere roller i mange Eldenoppsetninger.

Ellen Kristine Klemmetvold kommer fra Trondheim, men er bosatt på Røros. Hun er utdannet kunsthistoriker med salgs- og ledererfaring. Hun er leder i Røros Kunstlag og er hovedansvarlig for formidling til barn og unge under den årlige kunstutstillingen Kunst i Bergstaden.

Terje Svendsen fortsetter i styret. Han er utdannet siviløkonom og er president i Norges Fotballforbund. Kultursjef i Røros kommune, Morten Tøndel, og konsulent i Infonett AS, Christian Thørn Bakken, fortsetter også.

Det nye styret starter 1. mars. Samme kveld vil de avgåtte styremedlemmene Jan Johnsrud, Rolf Magnus Engzelius og Linda Merete Ramberg hedres for lang og tro tjeneste som styremedlemmer i Elden.