Tidenes Trønderske Mixtape

Musikalen er lydlagt med kjent trøndersk musikk, som spenner fra det lokale og urbane via typisk bygdefest til de største norske hitsene. Regissør Thorunn Wikdahl lover at publikum får oppleve nyskrevne norske versjoner av låter fra Difference og Stage Dolls, samt unike tolkninger fra katalogen til Tre Små Kinesere, Dum Dum Boys og Åge Aleksandersen. - Det blir alt fra Åge til Astrid S, sier Miriam Wallum Skajaa som spiller Romi i musikalen.

Sør mot øst

«Romi og Julie» er en historie om kjærlighet, vennskap, dans, lengsel – og en by. Handlingen foregår i et ungdomsmiljø i dagens Trondheim. Vi møter to gjenger som er i krig med hverandre, sier Peder Hansson Myran som spiller Kent. - Men det e ikke Shakespeare sjø, skyter regissør Thorunn Wikdahl inn.

For barn, ungdom og voksne

Gjengen i musikalfabrikken lover at dette er en moderne forestilling med Trondheim by som ramme. Universelle utfordringer knyttet til identitet, kjærlighet, psyke, frykt og vennskap, formidles med en dose alvor, men også med mye humor og humør, dans og musikk. Forestillingen har premiere 22. juni i Olavshallen

Hør intervju med gjengen her: