De stod godt til hverandre, solistene Henrik Fuglem og Sigrid Haanshus. For som vanlig hadde selbyggen Henrik Fuglem invitert med seg en vokalist - og denne gang falt valget på talentet Sigrid Haanshus fra Sokndal. Et svært godt valg! 50 publikummere storkoste seg og kvitterte med trampeklapp.

HENRIKS JUL: Henrik Fuglem og Sigrid Haanshus Foto: Andreas Reitan

Imponerende korister

De tre koristene imponerte også. Ida Rolseth, Marion Hilmo Aasen og Eiril Endresen fungerte strålende som korister, men også som solister. De fikk nemlig tre egne låter i Selbu kirke denne gang og løste oppgaven på beste vis. Vakre og tette harmonier og gode enkeltstemmer.

HENRIKS JUL: Koristene Ida Rolseth, Marion Hilmo Aasen og Eiril Endresen imponerte. Foto: Andreas Reitan

Stødig komp

Med i bandet var også Henrik Fuglems mamma Anne Kari Skotnes på kornett. Hun har vel aldri vært bedre? Bassist Martin Aas var hentet inn som reserve og løste naturligvis oppgaven som vi vet han kan. Og på slagverk sørget Arne Skognes for det bare Arne Drummer Boy kan, mens Sven-Kristian Bakken på tangenter også er å finne i samme klasse av svært rutinerte og dyktige musikere. Noen glemt da? Ja, gitartrollmannen John Oddstein Aune, som av og til høres ut som et helt band alene og som ikke kunne dy seg for en aldeles herlig gitarsolo på ekstranummeret "Deilig er jorden".

Godt levert, gutter og jenter!

HENRIKS JUL: Foto: Andreas Reitan

Settlista

Programmet var sterkt preget av Henriks musikksmak, med mange amerikanske julehits, krevende å synge, men flott utført. Men vi fikk også høre både norske og svenske melodier - og Queen-låta "The Show Must Go On" som vi aldri har hørt i Selbu kirke tidligere. Fantastisk, faktisk!

Dette fikk vi høre i Selbu kirke mandag kveld. Ikke umulig at de samme låtene kommer i vakker reprise i Kimen i kveld?

Rockin Around the Christmas Tree En stjerne skinner i natt The first Nöel The Christmas Song Joyous We'll be Når himlen faller ned Gå inte förbi Himlen i min famn Mary did you know Everglow God's Country Home for Christmas When Christmas Comes to Town Stille kveld Writings on the Wall Grown up Christmas list Nordnorsk julesalme The Show Must Go On Et lys i mot mørketida O helga natt Deilig er jorden

Og da er det bare å glede seg til neste jul - forhåpentligvis uten begrensninger i antall publikummere på konserter.

HENRIKS JUL: Henrik Fuglem har utviklet seg til en svært dyktig vokalist og artist. Foto: Andreas Reitan