Orkesterleder Kjell Kjøsnes har gjort stor suksess med allsang-konseptet sitt i Selbu, og nå inviterer han stjørdalingene til å bli med og ta en rungende og lystig sang.

Sist det skjedde var det korona og plassbegrensning, men nå er det åpent for alle.

Alt fra Sparboe til Reevs

Konseptet er basert på låter fra NRKs «Ønskekonserten». Kjøsnes har sett på hvilke låter som er de mest spilte fra programmet og

– Jeg har laget en liste med programmets mest spilte sang hvert år siden oppstarten i 1950, og så har hun som er forssanger, Lene Fjellstad, fått bestemme hvilke 20 låter vi skal synge under allsangen, forklarer Kjøsnes.

Og arrangøren kan røpe at det skal synges låter fra både Gluntan, Kirsti Sparboe, Jim Reeves, Knutsen og Ludvigsen, Halvdan Sivertsen og Vamp i løpet av kvelden.

Både i Stjørdal og Selbu

Det er Kjells kvartett som akkompagnerer det hele, og består av Kjell Kjøsnes selv, Toralf Borseth, Reidar Kulset, Ivar Lien og Ole Alsethaug, som vil traktere utallige instrumenter i løpet av kvelden

Kveldens konferansier Bo Ivan Folde, vil som vanlig binde det hele sammen med humor og små anekdoter.

Kjøsnes forteller at årsaken til at han gjør dette er for å skape hyggelige, sosiale arenaer hvor folk kan komme sammen og synge, drikke kaffe og ha det fint.

Allsang-konserten starter klokka 17.00 i Kirkestallen i Stjørdal, og inngang koster 150 kroner. Det inkluderer kaffe og noe å bite i, ifølge arrangøren. Billett kjøpes ved inngangen, og kan betales med kontanter eller Vipps.

Torsdag 28. september kl. 17.00 blir det allsang i Åbiten ved Nestatunet i Selbu.