18 år gamle Henrik Fuglem kom videre i The Voice på TV2 fredag kveld, med framføringen av låta «Attention» med Charlie Puth. Det var mentor Morten Harket som i de siste sekundene av låta, trykket på knappen og sendte ham videre.

– Du har veldig god timing og du har bra lyd på stemmen din, sa Harket.

– Jeg synes du gjorde en dødskul performance. Du har masse energi og viser musikalsk kvalitet, sa mentor Martin Danielle, som samtidig påpekte at han ikke likte tolkningen av låta.

Yosef Wolde-Mariam fortalte at han var nære ved å trykke på knappen.

– Hvis du ikke hadde gått videre, så hadde jeg følt det var veldig urettferdig, sa han.

Var med i Norske talenter og MGP jr

Dette er ikke første gang Fuglem er å se på tv-skjermen. Da han var 12-13 år kom han til finalen i Norske talenter. Han har også vært i finalen i MGP junior med bandet sitt «Dråkmat».

– Etter Norske talenter og MGP junior kom jeg i stemmeskiftet, og stemmen min ble gradvis dårligere. Det var et halvt år der hvor jeg ikke likte å synge i det hele tatt, fordi jeg syntes stemmen min var helt forferdelig, forteller Fuglem til TV2.

– Men etterhvert bygde stemmen min seg oppover og oppover igjen.

Artikkelen fortsetter etter bildet.

Jeremy Shifflett fra Texas og Tydal kom dessverre ikke videre i The Voice. Foto: TV2

Ingen snudde seg for Jeremy

Jeremy Shifflett, kommer fra Texas, men bor i Tydal, og var også å se på The Voice fredag. Han sang «Midnight Train To Memphis» av The Steeldrivers, men kom dessverre ikke videre.

– Du har litt av et instrument der, og da mener jeg ikke på gitaren, sa Harket etter Shifflett sin fremføring.

– Hvis jeg skal gi deg en kommentar, så bør du tenke mindre på lyden av stemmen din og mer på «faen ta deg»-holdningen og bare la det skje. Det er mye i stemmen din, mye bra, sa Harket.

Lene Marlin var enig med Harket. – Jeg savnet historiefortellingen i sangen. Du tenker for mye på stemmen, men du har gode kvaliteter, så det var en fin opptreden, sa hun.