Som tidligere trubadur har Trond Helge bygd opp sitt publikum gjennom snart 25 år. - Og Trond Helge har definitivt ikke spilt alene.

De siste årene har han bl.a vært på duoturnè med Henning Kvitnes, er med i ELG sitt faste band, gitt ut plater med Frimann og er medlem i Lun Aften bandet i Trondheim på sekstende året.

Historien om Trond Helge Johnsen er både forunderlig og sterk og det kommer godt frem i de personlige og berørende tekstene. Han blir betegnet som et løvetannbarn som spirer gjennom asfalt og likevel blomstrer tross tøffe oppvekstforhold.

Oppgjøret med og problemer i ungdomstiden tar han inn i sitt musikalske univers, og balanserer sterke tekster om det å legge ting bak seg. Trond Helge blir i dag hyllet av fremstående norske kolleger som omtaler han som en fantastisk formidler - en artist de tror på.

I april 2019 debuterte han med singelen «En rastløs sjel», før utgivelsen av albumet «Under Huden» høsten 2020, og Dans på nevroser høsten 2021

Når Trond Helge går på scenen på E i Selbu har han med seg Jo Ranheim. Som tidligere vil Bjørkhov Cafe og Restaurant stille opp med servering.

Tidligere er alle billetter til show på E-laget blitt revet bort, så her er det førstemann til mølla.