- Elisabeth Andreassen (Bettan) trenger vel knapt en presentasjon, hun har vunnet Eurovision, spilt inn en rekke album, og turnert landet rundt med diverse samarbeidspartnere. Hennes julekonserter har fylt kirker, konserthus o.l. i flere 10-år, hun er fremdeles like vital, og stemmen blir bare bedre og bedre, skriver Wenche Sundt Bendixvold-Ryjord fra Røros konserter i en pressemelding.

Med seg har Bettan Are Hembre og Trio No Treble under kapellmester Trond Hustad.

- Are Hembre er født i 1992 og er en godt omtalt tenor i Trøndersk sammenheng. Han har høstet fantastiske kritikker for sin store, varme stemme, og opplever stor suksess til tross for sin unge alder. Hembre startet sin sangkarriere som niåring og har vært delaktig i mange arrangementer og kulturoppsett siden. Bettan og Are sine stemmer sammen blir til gull, fortsetter Bendixvold-Ryjord.

Trio no Treble er i utradisjonell tro en trio med bratsj, cello og kontrabass! En trio uten diskant, kun mørke røster og dyp klang. Trioen består av Lars Marius Hølås (bratsj), Eivind Rossbach Heier (cello) og Jostein Bolås Brødreskift (kontrabass).

Kapellmester Trond Hustad, har vært fast samarbeidspartner med Are Hembre i mange år, i tillegg til å akkompagnere et utall av artister i hele Norge. Konserten vil bestå av kjente og kjære julesanger fra nært og fjernt.