I snart 60 år har navnet P.A. Røstads orkester hatt en egen klang blant det norske folk. P.A. Røstad Senior startet orkesteret og var med på gammeldansbølgen på 70 tallet hvor de blant annet hadde med seg legenden Hilmar Aleksandersen. I nyere tid har orkesteret blant annet vunnet NM to ganger samt vunnet NRK serien Kappspell en gang.

Viggo Valle er også klar for å bli med på kveldens dansefest. Foto: Nea Radio

Dette blir fjerde program i serien Dansefest som Nea Radio lanserte i januar og på det meste har over 80.000 sett programmet.

PA Røstads orkester kommer mannsterke:

Petter Andreas Røstad - Kapellmester og trekkspiller

Torfinn Hofstad - Fele og gitarer

Dag Ståle Larsen - Trekkspill

Villy Kvernmo - Gitar

Bjørn Arild Aksnes - Bass

Gjesteartister

Sigmund Sæther - stilskaper og trekkspill-ikon fra Selbu

Jostein Grande - Digerhalsen synger vømmølmusikk

Jan Erik Steen - Gitarist og smørsanger med eget radio- og TV museum.

Viggo Valle - Påskelaborant med enorm interesse for gammeldans.

Odd Arne Halaas trekkspillgeneral med hang til gamle slagere og skillingsviser.

Programmet ledes av Odd Arne Halaas og Stian Elverum

Odd Arne Halaas leder programmet på en stødig måte. Han er også kjent for å ikke klare å la være å stikke en tur opp på scena. Foto: Nea Radio

Dette blir en forrykende kveld med masse god musikk i forskjellige stilarter med trivelig stemning. Sendingen blir for første gang sendt ikke bare via Nea Radio sine kanaler men også via Selbyggen, Stjørdalsnytt, Innherred og TV-Risvollan. Det er Fjell-TV som står for selve produksjonen av lyd og bilde og John Oddstein Aune som besørger lyden. B Langseth stiller nok en gang opp med masse konkurransepremier og ikke minst lokaler å sende fra.